I love war…

Zabudnite na Antona Chigurha. Ten borec, ktorého nevidíte, totiž stojí vždy za vami a nestrieľa, pokiaľ neuvidí beľmo vašich očí. A sklenými kuličkami…

Kolegom z práce a hlavne Růžisovi postujem fotogalerku z firemného paintballu. Proklamovaný meč TerraVerita vs. Labrys sa defacto nekonal, keďže labrysácki skunkovia (česť výnimkám) dali prednosť víkendovému výletu s manželkami a potomkami pred neodolateľnou ponukou sa sfetovať, schlastať a rozstrieľať. Pritom z posledných fotiek jednoznačne vyplýva, že paintball v našom podaní je príjemnou, bezbolestnou víkendovou selankou, niekde medzi „Člověče nezlob se“ a pétanque melancholických staříkov v rannom parčíku. Kam kráčaš, česká archeologyjo…?

20 komentárov k “I love war…”

  1. Mazec víkend se vším všudy. 06_pinttball Růžis the best off KILLA.You must check door and windows!Růžis conrol you and wants to kill YOU!

  2. nuž, Růžis, zdá sa, že ty si budeš musieť čeknúť angličtinu. Na druhej strane to je zrozumiteľné pre ľudí z CS hatmatilky… .>)

  3. .>( asi nie. ja si ten priestor cvakám natvrdo a mám v zásobe ešte peknú kolekciu detského černošského fekálporna, ktorému dám prednosť .>)

  4. pojdeš s nami na vodu, kundo? organizejšn by marwus a jeho manželka najsamlepšia, zo všetkých najkrajšia…

  5. VIDĚL JSI LABRYSU WEB? DOCELA SUCHÝ NIC MOC PROMAKANÝ.TO BYCH ZVLÁDNUL ZA PŮL DNE A TO SE JEN UČIM :-)

  6. Spätné upozornenie: » Blog Archive » kill ‘em all

Komentáre sú zakázané.